Affiliate Program

Vanliga frågor och svar

F: Vad är ett partnerprogram?

S: Ett partnerprogram gör att du kan tjäna pengar genom att hänvisa kunder från din webbplats till vår. Du gör detta genom att lägga in spårbara länkar på din webbplats. Varje gång en kund du har hänvisat till oss gör ett inköp tjänar du provision. Det är faktiskt så enkelt! Anmäl dig nu!

F: Vad tjänar jag på det, jag med min webbplats och mina besökare?

S: Som partner kan du lägga till värde och innehåll på din webbplats genom speciella kampanjer från Roxios och Sonics produktsviter. Du får njuta av att kunna tjäna pengar genom en minimal mängd arbete, och dina besökare kommer att vara tacksamma mot dig för att du har presenterat dem för våra produkter. Anmäl dig nu!

F: Kostar det mig något att bli en partner?

S: Nej! Det är helt gratis att ansluta sig. Det finns dessutom inga minimikrav på försäljning, och du kan hoppa av när du vill. Anmäl dig nu!

F: Kan en webbplats utanför USA vara en partner?

S: Ja. Vi välkomnar partners från alla jordens hörn. Roxio kan leverera till många länder jorden runt. Alla provisionscheckar till partners utfärdas i amerikanska dollar. Anmäl dig nu!

F: Jag har fler än en webbplats. Kan jag fortfarande bli en partner?

S: Ja. Du kan ha flera webbplatser i din roll som partner. Du kommer att ha ett partnerkonto hos oss som kommer att omfatta alla dina webbplatser. Du kan följa upp hur det går för var och en av dina webbplatser, och få betalt genom en enda provisionscheck. Anmäl dig nu!

F: Hur anmäler jag mig?

S: Till att börja med måste du fylla i vår partneransökan och acceptera villkoren i vårt partneravtal. När du väl har skickat in din ansökan kommer vi att kontakta dig inom kort (via e-post) med enkel och lättförståelig information om hur du kommer igång med att skapa länkar på din webbplats! Anmäl dig nu!

F: Kan min webbplats bli en partner?

S: De flesta webbplatser kan delta i vårt program. Alla kan skicka in en ansökan, men vi förbehåller oss rätten att neka en webbplats medlemskap, eller återkalla ett medlemskap när som helst om vi anser att webbplatsen innehåller anstötligt material. Anmäl dig nu!

F: Hur skapar jag länkar?

S: Vi har en automatisk taggenerator via Commission Junction som skapar HTML åt dig som du helt enkelt kan klippa ut och klistra in på din webbplats. Det är så enkelt att till och med nybörjare kan skapa länkar på några sekunder. Du behöver inte ens kunna HTML! Anmäl dig nu!

F: Får jag använda material från Roxio på min webbplats?

S: Ja, du får använda logotyper, grafik, fotografier och produktbeskrivningar. Anmäl dig nu!

F: Hur vet jag hur mycket jag har sålt och tjänat?

S: Genom gränssnittet Commission Junction får du tillgång till rapporter, som uppdateras varje dag, där du hittar information om visningar, vidareklickningar, beställningar, leveranser och intjänad provision. Anmäl dig nu!

F: Hur ofta får jag betalt?

S: Provisionscheckarna utfärdas varje kalendermånad du har tjänat över 10,00 USD i provision. Anmäl dig nu!

F: Vad händer med produktreturer?

S: Om en användare skickar tillbaka en produkt för återbetalning, eller om kreditkortsdebiteringar återförs på grund av tvist eller bedrägeri, kommer ditt konto att debiteras för eventuell provision som du tjänat genom denna transaktion. Anmäl dig nu!

F: Hur kan ni veta att beställningarna kom från min webbplats?

S: Alla länkar från din webbplats till vår innehåller en unik identifierare, så varje gång en användare kommer till oss via din plats är det du som får äran (och pengarna) när ett köp görs. Detta blir möjligt genom de HTML-länkar vi tar fram åt dig via en taggenerator på Commission Junction. Anmäl dig nu!